FICARD_logo_horitzontal

Concursos i espectacles

fira de sant isidre cardedeu

Concurs de bestiar

La fira de Sant Isidre no seria el que es sense els nostres millors amics i motiu de Sant Isidre, el bestiar! Per això com cada any desde 1984 hi celebrem, el dissabte al matí, un concurs de bestiar equí i boví en el que adjudiquem premi a aquells millors exemplars que any rere any venen a la nostra Fira de Sant Isidre i que gràcies a ells tothom pot passar uns dies molt agradables en un entorn privilegiat!

fira de sant isidre cardedeu

Espectacle eqüestre

Com cada any, tindrem un espectacle eqüetre que no deixarà indiferent a ningú, amb el respecte i l’amor que aquests animals mereixen, veurem com son capaços de relacionar-se amb nosaltres i generar meravellosos números!!
No us ho perdeu!! Aquest any hi haurà novetats!

fira de sant isidre cardedeu

Concurs de borregos

El tradicional Concurs de Borregos aplega cada any molts cardedeuencs que venen a demostrar qui és capaç de menjar més borregos, vine a demostrar de què ets capaç!!!
Els borregos de Cardedeu són una especialitat dolça arrelada desde l’any 1770 a la vila.

fira de sant isidre cardedeu

Mostra gastronòmica

Per acabar el dia disfrutant de la fira, tenim com cada any tots els vespres de Fira la Mostra gatronòmica on hi podem trobar el bo i millor dels restauradors i comerciants del municipi.
Un menú a escollir entre diferents plats d’alguns dels restaurants de Cardedeu, amb una bona varietat de vins i postres i un bon pa cardedeuenc!